In verband met het Coronavirus gaat Apotheek Ypenburg de volgende preventieve maatregelen hanteren. Leest u alstublieft het onderstaande bericht aandachtig door: 

  1. Bij verkoudheidsverschijnselen en/of koorts wordt u verzocht niet naar de apotheek te komen. Wij kunnen uw medicijnen in de Robowall plaatsen of bezorgen.
  2. Wij hanteren een afstand van 1,5 meter. Graag niet dicht bij de balie komen en let op de vloermarkeringen.
  3. Wij verzoeken u dringend om een mondkapje te dragen als u in de apotheek staat.
  4. Wilt u herhaalrecepten aanvragen of uw dossier inzien, maak dan bij voorkeur gebruik van onze online applicatie MijnGezondheid.net of de receptenlijn.
  5. Als uw medicijnen klaarliggen om opgehaald te worden, krijgt u van ons een e-mail. Wacht altijd de e-mail af voordat u naar de apotheek komt.  
  6. Maak in de apotheek gebruik van contactloos betalen. Wij kunnen de betaling eventueel op rekening zetten wanneer contactloos niet lukt.
  7. In verband met de genomen maatregelen kunnen wij u helaas niet de service bieden zoals u die van ons gewend bent. Houdt u rekening met langere wachttijden en vertraagde bezorging.

Wij doen een beroep op uw begrip en medewerking. Bij aanpassing in de opgestelde maatregelen  houden wij u per e-mail ervan op de hoogte.

Onze welgemeende excuses voor het ongemak. Wij hopen dat deze vervelende periode snel achter de rug is.

 

Apotheek beeldmerk