In verband met het Coronavirus gaat Apotheek Veenhage de volgende preventieve maatregelen hanteren. Leest u alstublieft het onderstaande bericht aandachtig door: 

  1. Apotheek Veenhage is vanaf 11-05-2020 toegankelijk voor haar cliënten. Er mag maximaal 1 cliënt het gebouw in. 
  2. Bij verkoudheidsverschijnselen en/of koorts wordt u verzocht niet naar de apotheek te komen. Wij kunnen uw medicijnen kosteloos bezorgen.
  3. Als uw medicijnen klaarliggen om opgehaald te worden, krijgt u van ons een e-mail. Wacht altijd de e-mail af voordat u naar de apotheek komt.  
  4. Wij verzoeken u niet te hamsteren. Dat is nergens voor nodig. Er is geen tekort aan medicijnen bekend. Komt u te vroeg uw medicijnen halen dan kunnen wij uw aanvraag weigeren.
  5. Maak in de apotheek gebruik van contactloos betalen. Wij kunnen de betaling eventueel op rekening zetten wanneer contactloos niet lukt.
  6. Beperk uw bezoeken naar de apotheek. Alleen bij hoge noodzaak is het mogelijk om naar de apotheek te komen. Bespreek dat van tevoren met de apotheek. Dit kan zowel digitaal (mail, MijnGezondheid.net) als via de telefoon.
  7. Ophalen is alleen mogelijk wanneer er een e-mail verstuurd wordt vanuit de apotheek dat uw medicijnen klaarliggen. Receptverwerking aan de balie voeren wij enkel uit bij hoge noodzaak, om zo contact tussen u en de apothekersassistente te beperken.
  8. Wilt u herhaalrecepten aanvragen, maak dan bij voorkeur gebruik van onze online applicatie MijnGezondheid.net of de receptenlijn.
  9. In verband met de genomen maatregelen kunnen wij u helaas niet de service bieden zoals u die van ons gewend bent. Houdt u rekening met langere wachttijden en vertraagde bezorging.

Wij doen een beroep op uw begrip en medewerking. Bij aanpassing in de opgestelde maatregelen  houden wij u per e-mail ervan op de hoogte.

Onze welgemeende excuses voor het ongemak. Wij hopen dat deze vervelende periode snel achter de rug is.

 

Apotheek beeldmerk