Apotheek De Bras: Tel.nr: 070 319 01 40 | info@apotheekdebras.nl

  • bereidings-apotheek-01.jpg
  • bereidings-apotheek-02.jpg
  • bereidings-apotheek-03.jpg
  • bereidings-apotheek-04.jpg
  • bereidings-apotheek-05.jpg
  • bereidings-apotheek-06.jpg

Apotheek de Bras is naast een openbare apotheek ook een bereidingsapotheek. Wij maken zelf medicijnen en kunnen hierdoor medicatie op maat leveren aan onze patiënten.
Denk hierbij aan patiënten die medicijnen via de sonde moeten krijgen, patiënten die moeite hebben met slikken van tabletten en liever een drankje willen en patiënten die een sterke pijnstiller toegediend moeten krijgen via een infuus omdat de pijnstillers die op de markt zijn onvoldoende effectief zijn.

Kwalitatieve geneesmiddelen

Wij zorgen, dankzij onze brede expertise in geneesmiddelenbereidingen, voor een passend alternatief. Onze bereidingen voldoen aan alle eisen die gesteld zijn door de inspectie en brancheorganisatie. Wij controleren al onze bereidingen op rationaliteit, gehalte en veiligheid. Onze producten worden met regelmaat naar het laboratorium gestuurd om de kwaliteit te bepalen.

Makkelijk en voordeliger verkrijgbaar

Zelf bereiden biedt meerdere mogelijkheden aan binnen de medicijnenwereld. De laatste tijd zijn er bijvoorbeeld veel geneesmiddelen slecht of helemaal niet verkrijgbaar. Het tekort op de markt proberen wij te verhelpen door deze middelen zelf te bereiden. Maar ook middelen die betaald moeten worden, kunnen wij wellicht aanbieden voor een voordelige prijs voor onze cliënten. Een bereidingstoeslag is in veel gevallen lager dan de prijs van het handelsproduct. Op deze manier kunnen we onze cliënten een betaalbaar product aanbieden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld minoxidil lotion 5% en hydrochinon crème (al dan niet in combinatie met cortisonen). Deze middelen kunnen erg prijzig wanneer het handelsproduct afgenomen wordt.

Zelf ophalen of laten bezorgen

Bereidingen kunnen worden opgehaald in de Bras waar goede parkeergelegenheid is. U kunt ook ervoor kiezen om uw bestelling te laten bezorgen.

Openingstijden

Ma  08:30 - 17:30
Di 08:30 - 17:30
Wo  08:30 - 17:30
Do 08:30 - 17:30
Vrij 08:30 - 17:30
Za Gesloten
Zo Gesloten
Dienstapotheek >
Inloopspreekuur >

Over ons

Apotheek de Bras is een moderne apotheek met een bekwaam team en hoogwaardige dienstverlening. De apotheek is tevens gespecialiseerd in medicijnbereiding. Dankzij onze brede expertise in medicatiebereiding kunnen wij onze patiënten voorzien van medicijnen die niet in de handel zijn

Onze gegevens

Apotheek de Bras
N. Braakhuis, apotheker
Oeverwallaan 137
2498 BW Den Haag
Tel.nr: 070 319 01 40
Fax.nr: 015 310 66 17
E-mail: info@apotheekdebras.nl

 

Apotheek beeldmerk