Apotheek Ypenburg: Tel.nr: 070 319 01 44 | info@apotheekypenburg.nl

Voor een heldere uitleg over het LSP kunt u hieronder het filmpje bekijken van Volg je zorg. 

 

 

Wat gebeurt er als u onverwacht bij een andere apotheek of arts moet aankloppen? Of als u naar het ziekenhuis moet? Dan is het belangrijk dat de andere apotheek of zorgverlener uw medicijngebruik kent. Daarom werken apothekers, huisartsen en medisch specialisten in uw regio samen. Zij kunnen gegevens elektronisch delen via een regionaal beveiligd netwerk: het Landelijk Schakelpunt (LSP).

Alleen met toestemming

Uw huisarts en apotheek mogen uw medische gegevens alleen delen met andere zorgverleners indien u daar vooraf toestemming voor heeft gegeven. En andere zorgverleners mogen uw medische gegevens alleen inzien als dat nodig is voor uw behandeling. Uw medicijngebruik verloopt dan zo veilig mogelijk. U kunt online uw zorgverleners toestemming geven uw medische gegevens te delen met DigiD. U kunt ook mondeling of schriftelijk aan uw huisarts en apotheek toestemming geven. Haalt u bij meer apotheken medicijnen? Dan is het belangrijk dat u aan elke apotheek afzonderlijk toestemming geeft.

Folder

Wilt u meer weten over het geven van toestemming? Lees dan de folder Jouw medische gegevens beschikbaar via het Landelijk Schakelpunt (LSP)

Uitwisselen labwaarden

Heeft u uw bloed laten prikken? Artsen die laboratoriumonderzoek hebben laten uitvoeren naar de nierfunctie (MDRD/e-GFR) van een patiënt, zijn vanaf 1 augustus 2013 verplicht om een afwijkende uitslag aan de apotheker van de patiënt te verstrekken. De nierfunctie is belangrijke informatie met het oog op de medicatieveiligheid.

Apotheek Ypenburg

Openingstijden

Ma  08:30 - 18:00
Di 08:30 - 18:00
Wo  08:30 - 18:00
Do 08:30 - 18:00
Vrij 08:30 - 18:00
Za 10:00 - 17:00
Zo Gesloten
Dienstapotheek >
Inloopspreekuur >

Over ons

Apotheek Ypenburg is gevestigd in het gezondheidscentrum op de Laan van Hoornwijck. De apotheek werkt nauw samen met de vier huisartspraktijken die in dit gezondheidscentrum aanwezig zijn. Hierdoor kan er snelle en tevens kwalitatief goede zorg geleverd worden. U bent van harte welkom, natuurlijk ook wanneer uw huisarts zich buiten het gezondheidscentrum bevindt.

Onze gegevens

Apotheek Ypenburg
L.P. van den Eijkel, apotheker
Laan van Hoornwijck 156 - 1
2497 DG Den Haag
Tel.nr: 070 319 01 44
Fax.nr: 070 319 01 41
E-mail: info@apotheekypenburg.nl

Apotheek beeldmerk