Apotheek De Reef: Tel.nr: 015 270 68 35 | info@apotheekdereef.nl

Voor een heldere uitleg over het LSP kunt u hieronder het filmpje bekijken van Volg je zorg. 

 

 

Wat gebeurt er als u onverwacht bij een andere apotheek of arts moet aankloppen? Of als u naar het ziekenhuis moet? Dan is het belangrijk dat de andere apotheek of zorgverlener uw medicijngebruik kent. Daarom werken apothekers, huisartsen en medisch specialisten in uw regio samen. Zij kunnen gegevens elektronisch delen via een regionaal beveiligd netwerk: het Landelijk Schakelpunt (LSP).

Alleen met toestemming

Uw huisarts en apotheek mogen uw medische gegevens alleen delen met andere zorgverleners indien u daar vooraf toestemming voor heeft gegeven. En andere zorgverleners mogen uw medische gegevens alleen inzien als dat nodig is voor uw behandeling. Uw medicijngebruik verloopt dan zo veilig mogelijk. U kunt online uw zorgverleners toestemming geven uw medische gegevens te delen met DigiD. U kunt ook mondeling of schriftelijk aan uw huisarts en apotheek toestemming geven. Haalt u bij meer apotheken medicijnen? Dan is het belangrijk dat u aan elke apotheek afzonderlijk toestemming geeft.

Folder

Wilt u meer weten over het geven van toestemming? Lees dan de folder Jouw medische gegevens beschikbaar via het Landelijk Schakelpunt (LSP)

Uitwisselen labwaarden

Heeft u uw bloed laten prikken? Artsen die laboratoriumonderzoek hebben laten uitvoeren naar de nierfunctie (MDRD/e-GFR) van een patiënt, zijn vanaf 1 augustus 2013 verplicht om een afwijkende uitslag aan de apotheker van de patiënt te verstrekken. De nierfunctie is belangrijke informatie met het oog op de medicatieveiligheid.

Apotheek De Reef

Openingstijden

Ma  08:00 - 18:00
Di 08:00 - 18:00
Wo  08:00 - 18:00
Do 08:00 - 18:00
Vrij 08:00 - 18:00
Za Gesloten
Zo Gesloten
Inloopspreekuur >

Over ons

Apotheek de Reef is gevestigd in een gezondheidscentrum met huisartsen en andere disciplines als poliklinieken van Reinier de Graaf. De zorg is daardoor dichtbij en de lijnen kort. Ons team is tevens gespecialiseerd in verhoging van kwaliteit van palliatieve zorg in de wijk.

Onze gegevens

Apotheek de Reef
J. Dijkstra, apotheker

Kiekendiefstraat 1
2496 RP Den Haag
Tel.nr: 015 270 68 35
Fax.nr: 015 270 68 38
E-mail: info@apotheekdereef.nl

Apotheek beeldmerk