Apotheek De Reef: Tel.nr: 015 270 68 35 | info@apotheekdereef.nl

MijnGezondheid.net

Met MijnGezondheid.net regelt u online alle gezondheidszaken bij uw huisarts of apotheek.
Om gebruik te kunnen maken van MijnGezondheid.net dient u zich eerst aan te melden.

Een geneesmiddel zonder informatie is geen compleet geneesmiddel. Daarom geeft de apotheek altijd een bijsluiter mee. Daarin staat informatie over de werking en de mogelijke bijwerkingen van het geneesmiddel. Op het etiket staan de belangrijkste punten voor gebruik nog eens weergegeven. Verder wordt bij aflevering van het geneesmiddel nog een toelichting gegeven. Blijken er naderhand nog vragen te zijn aarzel dan niet om contact op te nemen met de apotheek. Ook kunt u een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek met de apotheker. In alle rust kunnen uw vragen worden besproken.

Zekerheid bij uw Geneesmiddelengebruik

Iedere keer als u een nieuw of een ander geneesmiddel gaat gebruiken controleren wij of dat wel samengaat met de geneesmiddelen die u eventueel al gebruikt.

Meer weten?

Zeker wanneer u voor een langere periode geneesmiddelen moet gebruiken, roept dat in de regel veel vragen bij u op. Moet ik dit altijd door blijven gebruiken? Kan ik ook minderen? Wat zijn de bijwerkingen op lange termijn? Zijn er ook andere geneesmiddelen (nieuwer, beter, veiliger)? Ik heb bepaalde klachten, zouden die van de geneesmiddelen kunnen komen? Enzovoort. Deze vragen kunt u uitstekend in uw apotheek stellen.

De assistenten zullen u samen met de apotheker graag willen helpen bij deze vragen. De assistenten hebben een goede opleiding gevolgd en doen met grote verantwoording hun werk. Uw apotheker tenslotte zal naast de universitaire studie ‘farmacie' altijd blijven studeren om zo op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van geneesmiddelen. Alle beschikbare kennis die wij hebben willen wij niet alleen met de artsen, maar ook graag met u delen.

Hebt u dus vragen, kom dan gerust langs bij uw apotheek.

Apotheek De Reef

Onze gegevens

Apotheek de Reef
Kiekendiefstraat 1
2496 RP Den Haag
Tel.nr: 015 270 68 35
Fax.nr: 015 270 68 38
E-mail: info@apotheekdereef.nl

Openingstijden

Ma  08:00 - 18:00
Di 08:00 - 18:00
Wo  08:00 - 18:00
Do 08:00 - 18:00
Vrij 08:00 - 18:00
Za Gesloten
Zo Gesloten

 

Over ons

Apotheek De Reef heeft koppeling met alle huisartsen in de regio waardoor het receptverkeer digitaal verloopt. U hoeft dus het recept niet mee te nemen. Uw recepten worden dan in Apotheek De Reef voor u klaargelegd.